My Gift & My CurseDraaagi dnevniche....
SRECNA NOVA 2012.GODINA!!!!Oh,boze taaako sam srecna sxto sam prosxlu godinu ostavila za sobom mada josx uvek nisam ni svesna,nemam osecaj da je dosxla nova godina...josx mi je chudno
Ali da se manem toga...ovde sam da bih pisala sve o svom fabuloznom docheku ^^ Daaakle,prvo smo planirale da idemo u bioskop da gledamo Najmrachniji sat,pa da idemo u Mek pa da dochekamo Novu kod Trga...Sat vremena pre polaska pochelo je spremanje xD Prvo me je uhvatila panika sxta cu da obuchem ali onda sam razmislila:pa ne idem nigde specijalno sxto bih se mnogo doterivala...tako da se osim sxto sam se visxe nasxminkala nego obichno,obula sxtikle i stavila malo visxe nakita nisam mnogo sredila xD I taaako,krenule smo sa malim zakasxnjenjem da bi smo konstantovale da bioskop ne radi...Onda smo razmisxljale,prosxetale se Knezom i tamo smo kupile nasxe diiivne djavolske.svetlece rogove...Ja i Bojana smo uzele roze a Ivana crvene...stavile smo ih odmah i privlachile smo mnoogo paznje...Neki kreteni su nam dobacivali nesxto tipa:Vidi ove djavolice ali nas je basx bilo briga...Onda smo ih skinule jer smo ih chuvale za koncert ispred Skupsxtine(tad smo i odluchile da idemo tamo)...Ogladnele smo pa smo otisxle u Mek...posxto je ovo bila specijalna prilika naruchile smo "malo" visxe...ja sam uzela 3 cheeseburgera,veliki pomfrit i juice ^^ u Meku smo se zadrzale dobrih sat vremena...Znate trebalo je pojesti i svariti sve ono xD Ali ako mislite da nam je u Meku bilo dosadno-grdno ste se prevarili!Kao i uvek Ivana i Bojana su zapazile neverovatan broj stvorenja(mislim da cu definitivno opet napisati rechnik,ima mnogo osoba xD)Dakle sada cu samo nabrojati stvorenja koja smo videli a u rechniku sledi objasxnjenje(mislim da je tako laksxe xD):Facelifting,Capindzija,RoboPhilip,Kinezi,Celavi Chris,Jedno-Trece oko,Ovca i Debelo,Sevket-ljubichasto,Pedofil,Nenad kad poraste...E sad pored nas su sela neka dva slatka Kineza(slatki ne u smislu da nam se svidjaju nego slatki u smislu da su bili jako simpatichni xD)..Jedan je bio jako nizak a drugi je sve vreme nosio kapu i sxal xD I taj s kapom se sve vreme smejao kao ludak na sxta su Ivana i Bojana odgovarale josx ludjim smehom...I naravno,posxto su kinezi prichali su na kineskom sxto je kod njih dve izazvalo katastrofichne napade smeha...Zamislite samo dva vesela Kineza umotana u sxalove kako jedu,smeju se i prichaju na kineskom xD Ivana je bolno zacijukala kad je videla da kinezi imaju onj profesionalni aparat za slikanje(to ona zeli visxe od svega)...sve vreme je vikala:Dajte mi aparat! i svi ljudi su je chudno gledali osim kineza koji je nisu razumeli xD Stavile smo nasxe svetlece rogove na glave da bismo im privukle paznju ali nisam sigurna da smo uspele jer su oni izvadili neku spravicu koja je nauchna fantastika za nas xD tako da su oni nama privukli visxe paznje nego mi njima xD Zatim je usledilo slikanje na Bojaninom cool novom telefonu(ali slike su katastrofa -.-')Bojana je uspela da uslika i Kineza sa kapom(ivana je stala ispred njega i pretvarale smo se da slikamo nju xD)Najjadnije od svega je sxto je kinez ispao bolje od nas na slici iako nije pozirao + usta su mu bila puna xD Onda smo odluchile da je bolje da odemo u WC...tamo je bila ogromna guzva pa nam je i to oduzelo vremena...onda smo se srele ispred Meka sa mamom i tatom da nam oni daju kljucheve(jer smo mi mislile da ce mama i tata ostati kuci,pa nismo ponele kljucheve...onda se mami i tati cefnulo da i oni idu u grad mada mislim da je to pre bilo jer su hteli da vide da nismo nisxta pile xD)Pokazale smo im nasxe svetlece rogove i odusxevili su se kao i masa ljudi pored kojih smo prolazile xD Neki kreteni su nam isto dobacivali:"lepotice,djavolice" i te slichne gluposti xD Onda smo odluchile da odemo kod Skupsxtine na koncert...Svirao je Plavi orkestar...ja najiskrenije ne znam njihove pesme i u pochetku mi se ta ideja da idem na njihov koncert nije svidela uopsxte...josx kad sam videla onu guzvu u kojoj je bilo dosta pijanih i nenormalnih ljudi,najezila sam se...ali nas tri smo uspele nekako da se proguramo i pochele smo da se gubimo...mislim,to je rock muzika,ne mogu da ne uzivam u njoj...Igrale smo sa nasxim rogovima i jedan nas je pitao da li sme da ih pozajmi...Posxto sam ja izuzetno dobra osoba odluchila sam da uslixim zelju jadnichku za razliku od okrutnih Ivane i Bojane...On mi ih je ubrzo vratio i mi smo nastavile da se gubimo...Onda je pochela Revolucija(Pesma xD)...To im je inache nova pesma,i nakon sxto je pevach akapela otpevao refren mi smo ga nauchile napamet...onda je pochela pesma i mi skakale,vrisxtale,pevale i gubile se kao da smo najveci fanovi grupe...Pesma je jebeno savrsxena *___* Dok smo se tako gubile prisxao nam je neki sa velikom,belom perikom i pocheo da mlatara glavom zajedno sa nama ^^ Kreten xD Onda su se pojavili neki debili sa maskama iz filma Vrisak,jedan se pravio da chachka nos i kao palili su petarde a u stvari nisu...onda se pojavio neki pijani koji je jedva stajao na nogama...klatio se tamo vamo,a onda je da izvinete prdnuo...Znachi tako je zasmrdelo i mi smo pobegle sxto dalje od njega...nakon sxto je ispustio tonu gasa verovatno je bio laksxi pa je pao xD nemam pojma kako je posle nestao xD U svakom sluchaju koncert se nastavio,uzivala sam u pesmama ali su me nervirali neki debili iza nas koji su glumili ludilo i gurali se,pravili se da su pijani i da hoce da se biju...non stop su se gurali...Onda mi je prisxao neki stranac i pitao me da li sme rogove...ja sam rekla:No,It's mine xD Jadnichak je josx malo pokusxavao da me ubedi ali ga nisxta nisam chula od muzike pa je otisxao xD Zatim su pochele da pucaju petarde tu u publici,neko je bacio staklenu flasxu od alkohola,pocheli su da pale baklje a onaj sxto sam mu dala rogove je non stop zajebavao Ivanu xD a njegov drug mi je sve vreme pipao rogove i pokusxao da ih iskljuchi ali posxto je bio pijan nije mogao...bio je pomalo jeziv xD Onda su na binu izasxli Van Gogh ^^ Pochela je pesma Ludo Luda...svi su poludeli,ja sam skakala ko manijak na onim sxtiklama...drala sam se iako nisam ni znala tachan tekst pesme ali me je bilo basx briga...oni su mnooogo dobro zvuchali uzivo *____* E onda je usledilo odbrojavanje...10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0...i evo nam je 2012. godina ^^ Onaj kome sam dala rogove(zvacu ga Mica)nam je rekao da je njegov sat tachan jer on radi u GSPu xD I onda smo se nas tri zagrlile i to je bilo pomalo lezbejski jer zamalo nisam poljubila i Ivanu i Bojanu u usta a posxto su njih dve visxe od mene chak i kad nosim sxtikle moja glava je zavrsxila izmedju njihovih grudi xD Nema veze xD Pozelele smo da nasxe prijateljstvo traje vechno,puno zdravlja,srece,para bla,bla,truc...a onda je dosxlo i ljubljenje sa Micom,njegovom devojkom,Micom 2 i josx nekom devojkom ^^ Onda je usledio prelepi vatromet i baklje su se opet upalile a Mica nam je rekao:Glavu dole da vam ne upadne nesxto u ochi xD Onda nas je neko isprskao pivom(mene barem jesu,ne znam za Ivanu i Bojanu xD)u svakom sluchaju pivo mi je usxlo u oko sxto je uzasno chudno s obzirom da ja ne volim da ga stavljam u usta a kamoli u oko xD Onda nas je Mica 2 ponudio pivom...izvadio je chasxe i sipale smo pomalo(zapravo Ivana je napunila celu chasxu xD)...Nazdravili smo sa Micom,Micom 2 i devojkama a ja sam popila to pivo chisto da se zagrejem jer su stopala pochela opasno da me bole(zapravo ih nisam ni osecala jer su se smrzla xD)Onda smo otisxle da sednem negde ali posxto nije bilo gde da se sedne vratile smo se u publiku,ovaj put ne toliko blizu bine i imale smo visxe mesta...IIIII LUDOVANJE JE MOGLO DA POCHNE!Svi znamo da Van Gogh imaju cool rock pesme pa smo ja,Ivana i Bojana odluhcile da pokazemo da smo rockerke u krvi...Namestile smo lepo nasxe djavolske,svetlece rogove i pochele da se gubimo u stilu pravih rock zvezda...."svirale" smo gitaru,mrdale glavom kao idioti,skakale,padale u trans,vrckale guzom i sve to dok su nas sxokirani ljudi gledali xD Onda je nastupila pesma "Neko te ima nocas"(zapravo ne znam da li je to uopsxte ime pesme,ali zar je bitno?xD)Na nasxe i odusxevljenje NASXE publike(dobro i Van Goghove publike xD)pochele smo da skachemo,urlamo,vrisxtimo i pevamo tekst pesme:
Neko te ima nocas,
Neko te voli,Neko te ima,
To nisam ja,To nisam ja....OooooNakon zajednichke spektakularne izvedbe pesme neka zena nam je tapsxala za sviranje gitara xD Krenula je sledeca pesma i mi smo nastavile sa gubljenjem...Nasxe svetlucanje je ochigledno privuklo paznju novinara i sluchajno sam videla nekog sa kamerom kako spremno cheka...I naravno kad smo se mi okrenule on je sav srecan sxkljocnuo i to nekoliko puta!O,boze izacicemo u novinama!!!Strasxno -.- Mislim da smo bile i na TVu!xD Onda sam osetila nechije ruke na ramenima,okrenula se i videla nekog dechka...Pijanog dechka -.- O boze zar ja privlachim paznju samo pijanim musxkarcima?Pruzio mi je ruku i rekao:Milan...Ja kazem:Drago mi je,Tamara...On:Zadovoljstvo je moje,koje si godisxte? Ja:Prvo ti reci meni...On:93...Ja:94...On:Pa sxta ti fali da imasx starijeg dechka? Ja:Pa ne fali nisxta ali ja vec imam dechka(o,gospode,pokusxala sam da se izvuchem pomocu onog jadnika Nenada xD)On:Ja nisam ljubomoran...Ja:Pa super,ali on jeste,mogao bi da imasx problema...On:Nema veze...U tom trenutku je pochela nova pesma,ja sam vrisnula,pochela da skachem a on me je zaskochio,stavio mi ruke oko struka i privukao me sebi...FUJ!Gurnula sam ja najjache sxto sam mogla i zamalo je pao...Iskreno,malo sam se uplasxila pa su me Ivana i Bojana zasxtitnichki zagrlile...Inache Ivana i Bojana su na kraju pristale da daju Mici rogove xD Onda su se pojavila josx neka dvojica i trazili nam rogove...a ja sam bila u fazonu ne mogu,moji su,ja ih volim,bla,bla,bla...a taj je rekao:A daj,pa sad bi ti trebala da mi budesx Deda Mraz...nakon josx malo smaranja otisxao je xD Hvala bogu...Ludachko skakanje se nastavilo i neka strankinja nam je prisxla,pochela da skache i pokazala na kameru...I onda nas je njen muz/dechko/sxta li je vec snimao kako skachemo i gubimo se a ta strankinja nam je na kraju rekla:Super!xD Onda nam je prisxoa neki u kostimu Deda Mraza i rekao:Djavolice,Srecna nova godina!xD Kad su Van Gogh zavsxili odluchile smo da je vreme da krenemo i zvale smo Bojaninog oca...e sad,trebalo je doci do mesta gde je Bojanin otac trebalo da nas pokupi...bila je guzvetina nevidjena i morale smo da prolazimo pored pijanaca koji su povracali...odvratno -.- a neki pijani su chak igrali na onim plastichnim toaletima koji su postavljeni xD Opet sam osetila nechije ruke na ramenima i opet se nakachio neki pijani...On:Da li mogu da ti pozelim srecnu novu godinu? Ja:Hvala,takodje...On:A da se poljubimo?...Ja:Ne hvala...On:Sxta nije u redu s tobom?...Ja:Sa mnom je sve u redu,nego si ti,dragi,pijan...i pobegle smo xD Onda sam ja sluchajno gurnula nekog jadnichka(ali on nije hteo da se pomeri -.-') i ispale su mu naochare xD Onda smo na stanici dok smo chekale Bojaninig oca pozvale Marka(ivaninog dechka-prim.prev.)Posxto smo znale da su tamo i Nenad,Dule i neki burazeri(njih trojica imaju burazere???pa koja se to jadna budala druzi sa Maretom,Neksijem i Duletom????xD)pravile smo se da smo pijane xD Ivana kaze da su u pozadini chula neka lagana pesma i da su svi zvuchali normalno....znachi tako su oni dochekali novu???Hahahaha koji luzeri(o,boze koliko sam ja zla!pa Nenad mi je dechko,Marko je Ivanin dechko a Dule je trebao da bude Bojanin xD)Neke klinke su pobegle od nas sa stanice xD Mislim da su zapravo svi mislili da smo pijane jer smo se uhvatile pod ruke,pevale i teturale se(a to teturanje je posledica toga sxto su nas noge ubijale...probajte vi da 3 sata skachete u ogromnim sxtiklama-.-')U svakom sluchaju,Bojanin otac se konachno pojavio s kolima pa smo sigurno stigle kuci...Onda smo otvarale poklone i isprobavale nove majice koje smo dobile...I tako su nastale ove slike u 3 ujutru,nas dve polupijane i mrtve umorne u novim majicama i nasxim rogovima na glavi xD(sxto me nervira sxto se ne vidi na slikama da svetle xD)
http://www.dodaj.rs/f/1p/K3/48GOlKG4/img4622.jpghttp://www.dodaj.rs/f/2D/xR/CH53hTC/img4621.jpg[/img][img]
http://www.dodaj.rs/f/32/Xd/3IyYOPIA/img4623.jpgNe,ne...ne igraj se sa djavolom ^^
http://www.dodaj.rs/f/2/qS/o97gkAH/img4625.jpg"Single is Better"-to mama pogodila si majicu!^^ rooooock <3
http://www.dodaj.rs/f/3r/Oh/3IniEiRg/img4634.jpghttp://www.dodaj.rs/f/3t/hE/4KEhFvRZ/img4636.jpgEvo josx nekih slika od ranije ^^(zapravo od pre nedelju dana kad sam isprobavala stvari za Ilijevov rodjendan na koji na kraju nisam ni otisxla xD)Choveche,basx izgledam umorno(od sxkole -.-)
http://www.dodaj.rs/f/3k/mH/4aZ8VRxE/img4588.jpghttp://www.dodaj.rs/f/2z/OM/4nFWtuSJ/img4589.jpghttp://www.dodaj.rs/f/1j/Nh/X3rlzni/img4597.jpghttp://www.dodaj.rs/f/3y/vQ/1Ry7nrL3/img4594.jpgTo je to ^^
e sada...rechnik:
Facelifting-stvorenje iz Meka...procelavi,namrsxteni deda...zaspao je a onda je obukao fluorescentno zelenu jaknu...i uopsxte nije igledao kao da je imao facelifting
Capindzija-bio je ujedno i Filip...imao je ogroman nos kojim je ubo svoju devojku u oko...mi smo zakljuchile da mu je to zivotni cilj:da bode ljude u oko
RoboPhilip-Chita se Robo Fajlip...Bio je mrsxav,obuchen u kosxlju kaki boje i stofane pantalone kako boje do gleznjeva i sxarene charape koje su izvirivale iz njegovih rahitichnih O nogu...drzao je svoju devojku sve vreme za ruku i nesxto joj sxaputao(ruci,ne devojci)
Kinezi-e ne smarajte me,imate objasxnjenje u tekstu -.-
Celavi Chris-dok je jeo izvirivao je izdaleka,imao je rumenilo i izgledao je kao kreten
Jedno-Trece Oko-Jedno oko mu je manje od veceg(0_o),prvu mu se videlo samo jedno,povremeno je chachkao nos,sisao prst i grizao usta...Bojana ga je kasnije preimenovala u Trece oko xD
Ovca i Debelo-Ovca je imao kovrdzavu kosu,plave ochi i izgledao je kao lutak...a debelo je bilo debelo stvorenje..pohotno su nas gledali i hteli da sednu pored nas ali su ih Kinezi omeli u tome(Jej za kineze ^^)
Sevket-ljubichasto-Chovek koji je izgledao kao Sevket iz serije "Kad lisxce pada" i nosio je ljubichasti dzemper
Pedofil-Bio je crven,nabijen i sve vreme nas je pohotno gledao...Fuj -.-' Od onolikog jela u meku stomak mi je bio kao da sam u 4.mesecu trudnoce pa sam pitala sva ponosna,drzeci se za stomak Ivanu i Bojanu koji su mesec i objavila glasno da on chuje da sam ja u 4. Ivana i Bojana su me gledale kao da nisam normalna ali pedofil je otisxao xD
Nenad kad poraste-Oh,ne smarajte...Izgleda onako kako ce Nenad izgledati kad poraste xD
E sad stvarno dosta,zamajavam se s ovim vec 2 sata...palim sad
Bye
Tamara Purdy